Menu

Training Energy Medicine

“Powerful mind, Powerful Energy, Powerful Life!
Leer een positief energieveld te creëren en beheren, daardoor word krachtig en minder beïnvloedbaar”

WANNEER GEVEN WE DEZE TRAINING

Wanneer: Waar:
Tweedaagse training (10.00 – 17.00)  Fysieke training

GESCHIKT VOOR DE VOLGENDE KLACHTEN

  • Stress en spanningen (thuis of op het werk)
  • Snel overprikkeld of juist leeggezogen voelen
  • Onrust of juist energietekort
  • Hoogsensitiviteit
  • Black outs, falen of onderpresteren
  • Fysieke en mentale stressklachten zoals: hoofdpijn, benauwdheid, misselijkheid, paniek, slecht slapen etc.
  • En meer…

INHOUD VAN DE TRAINING

Als je onvoldoende controle hebt over het managen (besturen en beschermen) van je mentale energie, kan het gebeuren dat situaties of mensen je overspoelen met prikkels en/of je leegzuigen. Hieruit kunnen klachten ontstaan zoals: vermoeidheid, energietekort, geagiteerdheid, futloosheid, onbestemde gevoelens, concentratieproblemen,  je ineens “klein” of kwetsbaar voelen, en psychische en/ of lichamelijke onbalans.

Bij alles wat je doet, is er een continue uitwisseling van energie. In bepaalde situaties is dit direct voelbaar en op andere momenten is dit minder direct waarneembaar. Deze energie-uitwisseling heeft een onmiskenbare invloed op ons energieniveau en daarmee op onze gevoelens, gedachten en gedragingen: je kunt er energiek en opgewekt door worden of juist moe, leeg of lusteloos. Met de training Energy Medicine leer je je mentale & fysieke energie bewust herkennen en “beheren”. Hierdoor word je krachtiger en minder beïnvloedbaar.

WERKWIJZE

Er worden verschillende methoden en technieken behandeld uit de energiepsychologie en energy medicine: een combinatie van de westerse psychologie en de traditionele Chinese geneeskunde. Met deze technieken leer je je mentale energie en het elektrochemische systeem van je lichaam beter reguleren. Hierdoor herstelt je energiebalans en doven negatieve emoties uit. Het is een persoonlijke en praktische cursus! De cursus biedt een afwisseling van demonstraties, theorie & uitleg van de trainers en het trainen van de technieken in de groep.

SCHRIJF JE NU IN!

Wil je je nu inschrijven? Dat kan geheel vrijblijvend via ons inschrijfformulier. Uiteraard kunt u ons voor vragen of opmerkingen ook bellen op 085 – 303 26 17.

Schrijf je nu in