Menu

Hypnotherapie

Transformatie naar een krachtige, positieve mind en effectief gedrag!
Hypnose is een vorm van extreme, diepe ontspanning, waardoor het mogelijk is direct toegang te krijgen tot je onderbewustzijn. Dit is belangrijk, want de oorzaak van veel (mentale, emotionele of fysieke) klachten/uitdagingen ligt in het onderbewustzijn; én ons onderbewustzijn is juist verantwoordelijk voor 90% van ons gedrag. Veel klachten en uitdagingen kun je daarom niet oplossen met je bewustzijn, maar wel via je onderbewustzijn.

Hypnose is een heel natuurlijke en veilige toestand. Het heeft niets te maken met slapen of manipulatie. Tijdens diepe hypnotische ontspanning heb je nog steeds zelf de volledige controle! Je hoort alles wat er wordt gezegd en je behoudt zelf volledige controle op wat er gebeurt.

Hypnotherapie is een zeer effectieve therapie, gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken. Binnen onze hypnotherapie combineren we hypnose, cognitieve gedragstherapie, NLP en energie psychotherapie. Hypnotherapie gaat te werk middels 3 stappen:

Stap 1: Oorzaken identificeren.
Je wordt onder hypnose gebracht. In de diepe hypnotische ontspanning is het mogelijk om het bewustzijn te ‘bypassen’ en middels specifieke vragen inzicht te krijgen in de oorzaken van jouw klachten en problemen. Deze oorzaken zijn diepgewortelde blokkades, gewoonten en overtuigingen in je onderbewustzijn.

Stap 2: Patronen doorbreken
De belemmerende blokkades, overtuigingen en gewoonten (die jouw klachten veroorzaken) worden onderbroken, geëlimineerd, gereframed en uiteindelijk getransformeerd. Het negatieve wordt als het ware gereset.

Stap 3: Positieve gedachten installeren
In de hypnotische staat ben je heel ontvankelijk voor nieuwe suggesties, gedachten en ideeën. In stap 3 installeren we krachtige, positieve gedachten over jezelf en je gedrag. Zo ben je bevrijd van hetgeen je niet meer wilt, én ben je empowered in hoe je wel wil zijn.

Al tijdens de eerste hypnose sessie worden je klachten permanent getransformeerd. Voor veel klachten is daarom slechts één enkele sessie al voldoende om een diepgaande verandering te creëren.

Hypnotherapie helpt bij een breed scala aan klachten, zoals:
Gebrek zelfvertrouwen/ onzekerheid,
Vermoeidheid
Angsten
Depressieve klachten
Trauma’s
Fysieke klachten (huidproblemen, haarverlies, spierklachten, pijnklachten etc.)
Verslavingen (roken, eten, gokken etc)
Afvallen/ maagband
Dwang

Schrijf je nu in


Je kunt ook deelnemen aan onze Masterclasses Hypnose !
Tijdens masterclasses doe je mee in een groepshypnose gericht op een specifiek thema (zoals zelfvertrouwen, stresscontrol etc.)

masterclasses hypnose