Menu

Hypnose masterclass public speaking

“Zelfverzekerd, krachtig presenteren kun je leren!”
Presenteren of spreken in/voor groepen is de grootste angst van veel mensen. Als er vele ogen op je gericht zijn, kan dat behoorlijk spannend of stressvol zijn. Toch hoeft dit jou niet te belemmeren om op een zelfverzekerde, krachtige manier je presentatie te houden. Sterker nog: zelfverzekerd, krachtig presenteren is gemakkelijk te leren. De ‘hypnose masterclass public speaking’ helpt je daar bij!

WANNEER GEVEN WE DEZE TRAINING

Wanneer: Waar:
Eendaagse training (9.30 -17.00 uur) in overleg In company of in een conferentie oord op bosrijke locatie

WELKE ONDERWERPEN KOMEN AAN BOD

  • Groeps hypnose
  • Hoe je je mind kan sturen
  • Vergroten van zelfvertrouwen en uitstraling (charisma)
  • En meer…

INHOUD VAN DE TRAINING

Tijdens de ‘hypnose masterclass public speaking’ ondergaan deelnemers een hypnose sessie en leren zij praktische tools om op een zelfverzekerde manier een boeiende presentatie te geven en je publiek te inspireren. De training bestaat uit 1 dag.

WERKWIJZE

Tijdens de masterclass onderga je een hypnosesessie in de groep. Tijdens deze sessie ben je diep ontspannen, waardoor het mogelijk is direct toegang te krijgen tot je onderbewustzijn. Dit is belangrijk, want de oorzaak van de meeste ‘angstklachten’ ligt in het onderbewustzijn, én ons onderbewustzijn is verantwoordelijk voor 90% van ons gedrag.

Hypnose is veilige en heeft niets te maken met slapen of manipulatie. Tijdens de hypnose hoor je alles wat er wordt gezegd en behoud je zelf de volledige controle!

De Hypnose bestaat uit 3 stappen:

Stap 1: Je wordt onder hypnose gebracht.

Stap 2: De belemmerende blokkades, overtuigingen en gewoonten (die jouw stress voor public speaking veroorzaken) worden onderbroken, geëlimineerd, gereframed en uiteindelijk getransformeerd. Het negatieve wordt als het ware gereset.

Stap 3: Nieuwe krachtige positieve gedachten over jezelf en  public speaking worden ‘geïnstalleerd’. Zo ben je bevrijd van de angst, én ben je empowered in public speaking.

Na de hypnose leer je nog een aantal andere technieken om krachtig te kunnen presenteren en oefen je een korte presentatie voor de groep. Het resultaat na 1 trainingdag is dat je met zelfvertrouwen op een natuurlijke manier kunt presenteren.

SCHRIJF JE NU IN!

Wil je je nu inschrijven? Dat kan geheel vrijblijvend via ons inschrijfformulier. Uiteraard kunt u ons voor vragen of opmerkingen ook bellen op 085 – 303 26 17.

Schrijf je nu in