Menu

Feedback training

“Ga staan voor een open en positieve samenwerking”
Door feedback laten mensen iets van zichzelf zien en sturen ze elkaar bij. Feedback is onmisbaar als je met anderen samenwerkt. Goede feedback bevordert namelijk een open en constructieve samenwerking. Het draagt bij aan een positief en veilig (werk)klimaat. In deze training leer je effectief met feedback om te gaan. Je leert duidelijke, constructieve feedback te geven en op een effectieve wijze feedback te ontvangen.

WANNEER GEVEN WE DEZE TRAINING

Wanneer: Waar:
Training 1 dagdeel 13.30-17.30 uur
op maandag 14 februari 202
Deventer, Keulenstraat 8
Wanneer: Waar:
Eendaagse training of workshops (in overleg) In company (kan zowel fysiek als digitaal)

WELKE ONDERWERPEN KOMEN AAN BOD

  • Duidelijke feedback geven op een respectvolle manier
  • Omgaan met kritische feedback
  • Feedback ontvangen en effectief doorvragen
  • Jezelf kort en krachtig uitdrukken
  • Positieve invloed uitoefenen op je relaties
  • En meer…

INHOUD VAN DE TRAINING

Tijdens de feedback training staat ‘leren door doen’ centraal. De training biedt een afwisseling van korte theoretische toelichtingen, duidelijke handvatten, oefenen van praktijksituaties en rollenspelen. Je krijgt direct feedback op je functioneren, zodat je je feedbackvaardigheden steeds verder kunt vergroten. Er zal ook uitgebreid stil worden gestaan bij de belemmeringen van feedback geven en ontvangen en hoe je deze belemmeringen kunt reduceren.

WERKWIJZE

Er wordt veel aandacht besteed aan hoe je feedback op een natuurlijke manier kunt implementeren in je eigen gesprekken en werksituatie.

SCHRIJF JE NU IN!

Wil je je nu inschrijven? Dat kan geheel vrijblijvend via ons inschrijfformulier. Uiteraard kunt u ons voor vragen of opmerkingen ook bellen op 085 – 303 26 17.

Schrijf je nu in