Menu

Training Verdiepende opleidersvaardigheden

Optimaliseer jouw opleiderschap

Je leert over het toepassen van situationeel leiderschap, verdiepende feedback geven, hiërarchische en intraprofessionele feedback en verschillende soorten supervisie- en leergesprekken.
Tijdens de training is uitgebreid tijd om – met een trainingsacteur – hiermee te oefenen. Ook is er aandacht voor het managen van de power dynamics rond de opleideling (aios).

WANNEER GEVEN WE DEZE TRAINING

Wanneer: Waar:
Tweedaagse training met mogelijkheid tot aansluitende intervisie Akoestikum, Ede
voor info & inschrijving zie: Training Verdiepende opleidersvaardigheden – De Academie voor medisch specialisten (academiemedischspecialisten.nl)

WELKE ONDERWERPEN KOMEN AAN BOD

  • Je leert over situationeel leiderschap
  • Je leert verdiepende feedback geven
  • Je  leert verschillende soorten supervisie- en leergesprekken voeren
  • Je leert powerdynamics rond de aios te managen
  • Je optimaliseert je opleiderschap
  • En meer…

INHOUD VAN DE TRAINING

Als opleider of supervisor volg je in je eigen ziekenhuis vaak een teach the teacher basistraining. Je leert basis didactische vaardigheden en neemt kennis van de toets- en beoordelingsinstrumenten.
Om de rol van opleider of supervisor nog beter in te vullen en daarmee de aios optimaal te begeleiden, zijn aanvullende vaardigheden van groot belang.

Battal & Looman heeft daarom in samenwerking met De Academie Medisch Specialisten een tweedaagse training Verdiepende opleidersvaardigheden ontwikkeld.

WERKWIJZE

Je leert over het toepassen van situationeel leiderschap, verdiepende feedback geven, hiërarchische en intraprofessionele feedback en verschillende soorten supervisie- en leergesprekken.
Tijdens de training is uitgebreid tijd om – met een trainingsacteur – hiermee te oefenen. Ook is er aandacht voor het managen van de power dynamics rond de aios.

Aansluitend op de training is er de mogelijkheid om je in te schrijven voor drie online intervisiebijeenkomsten met collega-opleiders van diverse specialismen. Tijdens deze intraprofessionele intervisiemomenten is er gelegenheid om eigen casuïstiek in te brengen vanuit de rol als opleider.

De training wordt verzorgd door Noël Battal en Natasja Looman, beiden psycholoog, hypnotherapeut en trainer. Zij hebben meer dan 20 jaar werkervaring. Natasja Looman doet daarnaast onderzoek naar intraprofessioneel samenwerken tussen artsen en de rol van context, cultuur en machtsdynamiek. In november 2022 promoveerde zij op dit onderwerp. In een training komen Noël en Natasja snel tot de kern. Je maakt kennis met praktische technieken die je direct kunt toepassen in je eigen situatie.

SCHRIJF JE NU IN!

Wil je je nu inschrijven? Dat kan via www.academiemedischspecialisten.nl of via ons inschrijfformulier. Uiteraard kunt u ons voor vragen of opmerkingen ook bellen op 085 – 303 26 17.

Schrijf je nu in