Menu

Van perfectionist naar optimalist

“De weg naar gezond succes”
Het verlangen naar succes en dingen goed willen doen, maakt deel uit van de menselijke natuur. Gezond perfectionisme (optimalisme) helpt je om op een bevlogen manier aan je prestaties te werken en succesvol te zijn. Maar wanneer je in perfectionisme doorschiet- bijv. door op bepaalde vlakken de lat steeds hoger te leggen- kan het ongezond voor jezelf en je omgeving worden. Met de training ‘van perfectionist tot optimalist’ leer je hoe je perfectionisme kunt ombuigen naar optimalisme: op een gezonde manier succesvol.

WANNEER GEVEN WE DEZE TRAINING

Wanneer: Waar:
Tweedaagse training  (9.30 -17.00 uur) data in overleg Deventer, Keulenstraat 8
Wanneer: Waar:
Vier sessies van 3 uur, online training Online training

WELKE ONDERWERPEN KOMEN AAN BOD

  • Gezond versus ongezond perfectionisme herkennen
  • Omgaan met faalangst
  • Je innerlijke criticus temmen
  • Mild(er) zijn naar jezelf
  • Realistische keuzes maken
  • Een optimalist worden …..

INHOUD VAN DE TRAINING

Veel mensen zijn op één of meerdere vlakken in hun leven (ongezond) perfectionistisch. Dat kan ertoe leiden dat je voortdurend de drang voelt om dingen foutloos te doen en (te) sterk gefocust bent op wat nog niet goed genoeg is. Dit doet een aanslag op je zelfvertrouwen en je persoonlijke/professionele welbevinden. In deze training leer je om de cirkel van ongezond perfectionisme om te buigen naar optimalisme. ‘het optimale uit je werk en leven halen’.

WERKWIJZE

Tweedaagse training met open inschrijving
Deze training kan ook in company verzorgd worden

SCHRIJF JE NU IN!

Wil je je nu inschrijven? Dat kan geheel vrijblijvend via ons inschrijfformulier. Uiteraard kunt u ons voor vragen of opmerkingen ook bellen op 085 – 303 26 17.

Schrijf je nu in