Menu

Klantenervaringen

Ik heb in 2015 deelgenomen aan de Cursus ‘Heftige emoties en lastig gedrag, hoe ga je ermee om?’. Tijdens deze cursus kwamen diverse gesprekstechnieken aan bod. Het belang van doorvragen met behulp van vragen als ‘Hoe voel jij je daarbij?’ om tot de onderliggende emotie te komen, is één van de vele voorbeelden uit de cursus. Daarnaast was er veel ruimte om zelf te oefenen met het voeren van dergelijke gesprekken. Dankzij de aanwezigheid van een acteur ontstonden er levensechte situaties. De sfeer in de groep was zeer prettig waardoor we opbouwende feedback en ook complimenten aan elkaar konden geven op de voor de groep uitgevoerde gesprekken. Ik heb deze training als zeer prettig en leerzaam ervaren. De aangeleerde technieken pas ik dan ook zeker toe in mijn dagelijkse werk als studieadviseur.

-Charissa van Mourik
Study Advisor and Study Abroad Coordinator, Radboud University Nijmegen

Dankzij de coaching bij Noël Battal zijn mijn psychische problemen met enkele sessies een heel stuk verminderd. In enkele sessies werd mijn zelfvertrouwen opgekrikt. De warmte en het huiskamergevoel maakt dat je je er snel op je gemak voelt en je daardoor openstelt. Dus Noël dank je wel!

– Anoniem

Dankzij de Stress Bootcamp ben ik zekerder geworden, rustiger, minder angstig, positiever en ik zit lekkerder in mijn vel. Ik kan me veel beter ontspannen

– Marieke
Student rechten

Dankzij de intensieve massage van Noël Battal zijn mijn pijnklachten een heel stuk verminderd. Daarnaast werkt de massage erg ontspannend. De combinatie van coaching en massage geven een geweldig resultaat. Ook mijn slechte stoelgang was na 1 massage al voor 90 % verbeterd en blijft goed. Dus al met al een aanrader voor iedereen!

– Ineke
Politiemedewerker

Ik heb van jongs af aan veel darmproblemen en hiervoor veel dokters bezocht. Veel laxeermiddelen sloegen helaas niet aan bij mij, maar de energiemassage sloeg tot mijn verbazing in één keer aan! Al na de eerste behandeling kon ik naar het toilet en zijn mijn klachten aanzienlijk verminderd. Ik wou dat ik dit eerder had ervaren. Het is echt de moeite waard.

– Kim

Training Omgaan met hefige emoties & lastig gedrag: Natasja en Noël zijn zeer kundig in het overbrengen van een model, met voldoende theorie en het toepasselijk maken voor de praktijk. Ontzettend nuttig om veel te oefenen met praktijkcasussen en de acteur om de modellen eigen te maken. en dat in een veilige en respectvolle sfeer. Zeer aan te bevelen!

– Fleur Kruijsdijk
Studieadviseur

Tijdens de training van Battal & Looman wordt een veilige omgeving geboden, waardoor er volop ruimte is voor oefening en het leren van eigen valkuilen. De verhouding tussen theorie en praktijk is goed en de aanwezigheid van een acteur is erg zinvol. Kortom: interessant en nuttig!

– Pleunie van Daesdonk
Studieadviseur

De training omgaan met heftige emoties & moeilijk gedrag is bijzonder praktisch. De trainsters zijn professioneel en de mogelijkheid om met een acteur te oefenen waarbij je direct feedback krijgt is heel erg nuttig en leerzaam. Het mooie van de training is ook dat de gegeven tools en informatie aangeboden worden op zo’n manier dat je die voor jezelf kan toepassen. Ik raad iedereen aan deze training te volgen.
– Sill
Studieadviseur

Mijn naam is Ezra en ik ben 25 jaar. Ik loop nu anderhalf met een paniekstoornis. Toen ik te horen kreeg van de dokter dat ik waarschijnlijk een paniekstoornis had, werd ik doorverwezen naar een psycholoog en die diagnosticeerde mij met een paniekstoornis. Daar kreeg ik cognitieve gedragstherapie. De psycholoog gaf mij tips hoe ik om kon gaan met een paniekstoornis, maar het nam de oorzaak ervan niet weg. Anderhalf jaar lang heb ik onder behandeling gelopen bij deze psycholoog, zonder enig echte resultaat.
Via via hoorde ik van Noel Battal. Ik was eerst wat sceptisch over wat zij precies deed. Maar na anderhalf jaar met een paniekstoornis te hebben gelopen heb ik toch maar een afspraak met haar gemaakt. Na de eerste twee sessies merkte ik nog geen verbetering, maar bij de derde sessie was er een “doorbraak”. Ik heb de oefeningen die ik van Noel kreeg, thuis en samen met haar uitgevoerd en met resultaat. Mijn paniek en daar bijbehorende angsten zijn nu weg. We zijn gaan zoeken naar de oorzaak van het probleem en hebben dit aangepakt.
Ik doe nu weer de dingen die ik normaal ook deed, zonder angsten en of paniekaanvallen.
Ik ben heel blij dat ik deze stap heb genomen en ook dankbaar voor de hulp die Noel heeft gegeven. En dit alles in nog geen 5 sessies.
-Ezra T.

Ik had erge faalangst voor toetsen en dat soort dingen. Ik had daardoor vaak buikpijn en hoofdpijn, maar door 3 beurten ben ik er helemaal vanaf. Ik ben daar heel blij mee. Ik vond het werken met Noël heel gezellig en leuk, het heeft me erg geholpen
– Femmigje
11 jaar

Door mijn werk was ik in een situatie terecht gekomen waar ik zelf niet uit kon komen. Ik was totaal in onbalans. Mijn rationeel denken en emoties stonden haaks op elkaar. Ik kwam via mijn dochter in contact met Battal & Looman. Op een fijne en veilige manier heb ik hier de handvatten gekregen die mij helpen om mijn energie te hervinden en op de juiste manier te verdelen.

– Aldi

We hebben een heerlijk kind dat sinds groep 1 dagelijks vreselijke buik en hoofdpijn had en vaak uitgeput was na een schooldag. Op de middelbare school aangekomen zijn er weinig voorzieningen voor kinderen met extreme toetsangst. Via via hoorden we van Battal & Looman en besloten, na talloze vruchteloze therapiën inmiddels sceptisch geworden en behoorlijk radeloos, hun methode van energie psychologie een kans te geven en… waanzinnig. Na 2 werksessies, waar onze dochter ook nog veel plezier aan beleefde, is alles waar ze al die jaren zo mee worstelde weg, gewoon weg. Weg blokkade, weg angst, weg buik- en hoofdpijn. We kunnen het nauwelijks geloven, dit hadden we jaren eerder moeten weten. Dus niet twijfelen, absoluut doen!

– Femmigje Kortekaas
Moeder van Femmigje 11 jaar

Training Omgaan met heftige emoties & moeilijk gedrag: Supertraining. In een veilige omgeving kunnen oefenen met de net geleerde theorie, gesprekstechnieken en alternatief gedrag inzetten om patronen te doorbreken. Wendbaarder geworden als studieadviseur.
– Susan
Studieadviseur

Ik heb al jaren last van ernstige migraine en ik slik daar regelmatig medicijnen voor zodat het een beetje beheersbaar blijft. Ik kwam in contact met Noël en haar energiemassage. Ik heb een aantal behandelingen gehad en na de eerste behandeling voelde ik de spanning in mijn nek en schouders al afnemen. Ik ga nu nagenoeg hoofdpijnloos door het leven en voel me daar erg wel blij. Mijn dank is groot en ik kan dit iedereen aanbevelen!
– Christa Jager
Facilitair medewerker GGD Noord en Oost Nederland

Omgaan met heftige emoties & moeilijk gedrag: Een cursus waarbij de theorie de praktijk ondersteunt. Er kon gelijk geoefend worden en er wordt duidelijke feedback gegeven.

– Stefan Vuurens
Studieadviseur

Door de Stress Bootcamp kan ik mijn stress beter beheersen en kan ik me beter concentreren. Daarnaast slaap ik ook beter.
– T.J.
Tandarts

Ik was op, leeg en wilde alleen nog maar slapen. Maar hoe veel ik ook sliep, ik bleef te moe om iets te doen. Ik wist me geen raad, want vertrouwen in hulp had ik niet meer: teveel meegemaakt. Via via kwam ik terecht bij Battal & Looman en hoewel ik er weinig van verwachtte, heb ik mij overgegeven aan Energie Psychologie. Ik heb me suf geoefend en ondanks dat ik het moeilijk vond om vol te houden, ben ik doorgegaan omdat ik meteen merkte dat er van alles gebeurde. In eerste instantie voelde ik me slechter, maar na een week kwam mijn energie langzaam terug en binnen een paar weken was ik er weer helemaal. Heerlijk zonder veel gepraat en wat ik heel fijn vind is dat ik mezelf kan helpen. Ik weet nu wat ik kan doen in situaties waar ik moeite mee heb. bedankt!
– Mieke
Huishoudelijke hulp

Doordat mensen in mijn nabije omgeving zulke (zichtbare) positieve ervaringen hadden met de coaching van Battal & Looman kon ik zelf ook makkelijker de stap zetten. De coaching voelde direct ontspannen, laagdrempelig, eerlijk en positief voor mij. Ik ervaar het als prettig dat ik zelf ook direct actief in mijn proces bezig kan zijn door aangereikte handvatten in de vorm van oefeningen. Wat ik ook als bevrijdend ervaar is dat de coaching in 1e instantie uit gaat van het hier & nu. In korte tijd heb ik ervaren dat ik zelf toegang kan hebben tot het vergroten van mijn positiviteit en tegelijkertijd het weren van negativiteit. Ik ben blij dat ik de stap heb gezet. Het is bijzonder wanneer mensen ‘echt’ geholpen worden op een warme en effectieve manier!
– Stella

Via mijn schoonmoeder ben ik in contact gekomen met Noël Battal; zij zou met energie massage werken waardoor zij eventuele blokkades in het lichaam zou kunnen stimuleren om te herstellen. Ik heb een vernauwing in mijn zenuwbaan door een versleten rug met dubbele building disk (passieve hernia). Dit betekende dagelijkse helse pijnen en soms niet of nauwelijks kunnen lopen. Door de behandeling bij Noël heb ik veel minder pijn en ben mobieler. Ik heb in een hele maand maar 2 dagen slecht kunnen lopen, terwijl ik voorheen 3 tot 4 dagen per week slecht liep. Ik ben Noël heel dankbaar en zij is speciaal geworden voor mij.
– Dennis

SCHRIJF JE NU IN!

Wil je je nu inschrijven? Dat kan geheel vrijblijvend via ons inschrijfformulier. Uiteraard kunt u ons voor vragen of opmerkingen ook bellen op 085 – 303 26 17.

Schrijf je nu in